Informatie Markt op zaterdag 7 Toertocht zondag 8 augustus 2021

“Rijden voor Geluk” Wens Ambulance Oost-Nederland. Gaat gewoon door!!!

 

Zaterdag 7 augustus van 9.00 uur t/m 17.00 uur grote zomermarkt.

Met nieuwe maar ook 2e handsspullen.

Activiteiten voor jong en oud.

Voor de kinderen is er een geweldige mooie antieke 26 pers kermisdraaimolen, meerdere springkussens.

Ook kunnen de kinderen door Schminkartiest Nienke de Vries geschminkt worden.

En kunnen ze een kijkje nemen in een Wens Ambulance.

En als klapper op de vuurpijl , Start om 12.00 uur t/m 16.30 uur de TRIKE-RUN. Kinderen en mensen met een beperking kunnen gratis vanaf de V.V.Haaksbergen achterop een Super stoere Trikes samen met onze Disney helden Mickey en Minnie Mouse als een soort van treintje meerijden een rondje door het centrum van Haaksbergen en zo weer terug.

Zondag 8 augustus 11.30 uur staat er een waar spektakel in Haaksbergen te gebeuren.

Dan staat de toertocht van “Rijden voor Geluk” op het programma.

Dit is een toertocht van 100 km voor alle type motoren, trikes en motorscooters. Tijdens deze toertocht zullen er maar liefs 8 Wens Ambulances meerijden met daarin patiënten die als wens nog een keer een motortoertocht willen mee maken.

Ook zullen er in de zijspan en motoren met grote zitting met rug en armsteunen en achterop de trikes mensen met een beperking meerijden.

Tijdens onze toertocht worden wij begeleid door Verkeersregelaars VKR Haaksbergen en 2 motoragenten.

WILT U DIT SPEKTAKEL OOK GRAAG VOORBIJ ZIEN KOMEN?

Hier onder de verwachte aankomst tijden.

Kijkers uit Haaksbergen,

We starten om 11.30 uur vanaf de V.V. Haaksbergen aan de Scholtenhagenweg Steken het kruispunt over de Eibergsestraat in vervolgens slaan we linksaf de Molenstraat in rijden door naar de St Pancratius kerk Markt 9 7481 HT Haaksbergen.

Bij de Kerk blijven wij even stil staan, vervolgens wordt het startschot van de 5e editie van “Rijden voor Geluk” gegeven.

De stoet gaat dan rechtdoor de Jonkheer van Heijdenstraat in, slaat dan linksaf de Sterrenbosstraat in rijd met de bocht mee via de Julianastraat door naar de Blankenburgerstraat vervolgens slaan we rechtsaf de Blankenburg in die overloopt in de Ds.Van Kriekenstraat vervolgens de Kortenaerstraat dan slaan we rechtsaf de Hengelosestraat op vervolgens weer rechtsaf de Wiedenbroeksingel in we rijden door tot aan de Enschedesestraat steken over en gaan de Oude Enschedeseweg in vervolgens slaan rechtsaf de Leemdijk in naar de Buursestraat vervolgens rijd de stoet richting Enschede.

Kijkers uit Enschede,

De stoet komt +/_ 12.30 uur Enschede binnen vanaf de Zuid.Esmarkerrondweg vervolgens slaan wij linksaf de Gronausestraat op vervolgens slaan wij rechtsaf de Oliemolensingel op deze loopt over in de Laarressingel vervolgens slaan wij rechtsaf de Oldenzaalsestraat op richting Lonneker.

Kijkers uit Lonneker,

We komen +/_ 12.40 uur Lonneker binnen vanaf de Scholten Reimerstraat door het dorp de Bergweg in naar de Vliegveldweg de Weerseloseweg op naar Frans op den Bult.

Kijkers bij Frans op den Bult Hengelosestraat 6, 7561 RT Deurningen,

Wij komen +/_ om 12.50 uur aan bij Restaurant Frans op den Bult alwaar wij gratis een bakje koffie/thee krijgen aangeboden.

Wij blijven hier tot 14.00 uur staan, dus alle tijd om even de stoere motoren, trikes en Wens Ambulances te komen bekijken.

Kijkers uit Deurningen,

We rijden vanaf de Vliegveldweg +/_ 14.05 uur Deurningen binnen gaan bij de rotonde rechtsaf de Deurningerstraat op, vervolgens slaan we linksaf de Bornsedijk op richting Hertme.

Kijkers uit Hertme,

We rijden +/_ 14.20 uur vanaf de Hertmerweg Hertme binnen richting Zenderen.

Kijkers uit Zenderen,

We rijden +/_ 14.25 uur Zenderen binnen via de Hertmerweg nemen bij de rotonde de 2e afslag Het Hulschet in gaan met de bocht mee de Lidwinaweg in met de bocht mee Het Hag in vervolgens slaan we linksaf de Retraitehuisweg in Richting Azelo.

Kijkers uit Azelo,

We komen +/_ 14.40 uur door de Secretaris Engelbertinkstraat rijden door richting Delden,

Kijkers uit Delden,

We komen +/_ 14.50 uur vanaf de Watertorenstraat Delden binnen, slaan rechtsaf de Molenstraat nemen bij de rotonde de 3e afslag de Europalaan bij de volgende rotonde nemen wij de 1e afslag De Berken op vervolgens slaan we rechtsaf de Sluisstraat in, vervolgens gaan we via de Sluis Delden in Amt-Delden het Twentekanaal over richting Bentelo.

Kijkers uit Bentelo,

We komen +/_ 15.00 uur door de Bentelosestraat richting Hengevelde,

Kijkers uit Hengevelde,

We komen +/- 15.06 uur door de Needsestraat richting Neede.

Kijkers uit Neede,

De stoet komt +/_ 15. 15 uur vanaf de G L .Rutgersweg slaat rechtsaf de Borculoseweg op richting Eibergen.

Kijkers uit Eibergen,

De stoet komt +/_ 15.45 uur Eibergen binnen via de Borculoseweg vervolgens gaan we de Lariksweg in dan linksaf de Beltrumseweg in. We nemen bij de rotonde de 2e afslag de Nieuwstraat in via de Brink rijden wij Hagen door naar de J.W.Hagenstraat slaan rechtsaf de Grotestraat in vervolgens gaan wij de Haaksbergerweg op vervolgens slaan we rechtsaf de Aaltinksweg in weer richting V.V. Haaksbergen.

Terugkomst V.V. Haaksbergen.

Als alles volgens ons schema verloopt verwachten wij +/- 16.00 uur terug te zijn alwaar een heerlijke BBQ op ons staat te wachten.

Tijdens de BBQ zal het Totaal ingezamelde bedrag in de vorm van een cheque aan het bestuur van de Wens Ambulance overhandigt worden.