Agenda "Rijden voor Geluk" 2020

In deze Agenda vindt u alle activiteiten van "Rijden voor Geluk"Stichting Wens Ambulance Oost-Nederland  die nog in 2020 plaats zullen vinden.

 

Zaterdag 26 september 2020 grote toertocht in Gramsbergen.

Lieve Vrienden en Vriendinnen van “Rijden voor Geluk”.

Zoals jullie allemaal wel weten is vanwege het Corona gebeuren ons prachtige evenement “Rijden voor Geluk” dit jaar afgelast. Deze afgelasting sloeg bij ons allemaal in als een bom, we moesten maar liefs 3 wensvragers die mee zouden rijden in de 3 Wens Ambulances en 17 mensen met een beperking en alle deelnemers teleurstellen.

Dan hebben wij het nog niet eens over alle vrijwilligers die al ruim een halfjaar met de voorbereidingen bezig waren. Gelukkig hadden veel ondernemers die meededen aan de grote spaarpottenactie alle begrip voor deze verschrikkelijke afgelasting en sparen ze op een paar na allemaal gewoon door tot volgend jaar, hiervoor nogmaals onze dank.

Ook onze promotie/inzamelacties op de markten in Enschede en Hengelo konden helaas niet doorgaan. Maar nu de Corona regels overal wat versoepelt zijn kunnen wij ook weer beginnen met onze promotie/inzamelacties en zullen wij binnenkort hierop de site de datums en plaatsen aan U vermelden.

De bedoeling is om enkele malen op de markten in zowel Enschede als Hengelo met de Wens Ambulance en enkele motoren en trikes met levens grote Mickey en Minnie Mouse te gaan staan, zodat de kinderen met deze 2 Disney helden op de foto kunnen en als de kinderen het durven dan mogen ze ook voor de foto op een motor of trike gaan zitten, dit is toch geweldig mooi. In het kade van de promotie/inzamelactie kregen wij van Linda van der Heide-Braak dat is de eigenares van Nibra motor Service uit Gramsberg een hele leuke mail.

Nibra motor Service organiseer namelijk van 29 augustus t/m 26 september een grote PoP-Up Markt ‘gebruikte motorkleding’.

Het is de bedoeling dat motorrijders die nog motorkleding hebben liggen die ze zelf niet meer dragen,op de markt neerhangen Nibra Service probeert deze kleding dan voor U te verkopen.

Nibra Service wil als bedrijf hier niet beter van worden.

Ze stellen alleen de vierkante meters beschikbaar.

Maar Nibra Service gaat iedereen wel aanmoedigen om de opbrengst te doneren aan de Stichting Wens Ambulance Oost-Nederland.

Wanneer er geen sprake is van donatie, ontvangt de inbrenger uiteraard zelf het geld.

Echter op 26 september komen wij van “Rijden voor Geluk”in beeld en daarvoor willen wij graag een oproep doen aan zoveel mogelijk motor en trike rijders.

Het is namelijk de bedoeling om helemaal gratis een prachtige toertocht van ongeveer 100 km te doen. Bij ontvangst zorgt Nibra Service voor een heerlijke bak koffie/thee met een lekkernijtje.

Na ongeveer 50 km een pitstop waar u een kopje koffie /thee wordt aangeboden.

Tijdens deze rit rijd er uiteraard weer een Wens Ambulance met patiënt mee.

Ook willen er enkele mensen met een beperking mee,en juist daarvoor willen wij weer een dringend verzoek doen aan onze vrienden en vriendinnen met een zijspanmotor of trike om ons hierbij weer te helpen. Graag hiervoor even contact via rijdenvoorgeluk@hotmail.com op te nemen

Hoe ziet het dag programma er op zaterdag 26 september uit.

Vanaf 10.30 uur ontvangst deelnemers Toertocht.

11.30 uur Bekendmaking van ingezameld bedrag van de PoP-Up Markt 12.00 uur

Start Toertocht 16.00 uur Sluiting van de PoP-Up Markt.

Verzamelpunt is bij Nibra Service in Gramsbergen De Steenmaat 8a, 7783 DE Gramsbergen.

Wel willen wij vragen om u voor deelname aan deze prachtige toertocht aan te melden door een mail te sturen naar rijdenvoorgeluk@hotmail.com onder deelname toertocht Gramsbergen.

 

Live vrienden en vriendinnen van “Rijden voor Geluk”Stichting Wens Ambulance Oost-Nederland.

Wij hebben verheugd nieuws en wel voor de ouders met kinderen. “Rijden voor Geluk”stichting Wens Ambulance Oost-Nederland heeft namelijk van de gemeente Hengelo en Enschede in het kade van de grote promotie en inzamelactie weer een vergunning gekregen voor het bezoeken van 2 markten.

Zo staan wij op de zaterdagmarkt 22 augustus van 10.30 uur t/m einde van de markt in Hengelo bij de Sint-Lambertusbasiliek aan de Enschedesestraat 1, 7551 EE Hengelo.

En in Enschede op dinsdagmarkt 1 september vanaf 9.30 uur tot einde markt bij Het ei van Ko aan de Langestraat 24, 7511 HC Enschede.

Wij staan daar met de Wens Ambulance en trikes en motoren.

Ook Minnie en Mickey zijn daarbij aanwezig, deze 2 Disney helden willen heel graag met de kinderen op de foto en het liefst in de Ambulance of achterop een trike of motor dit is toch geweldig mooi.

Ook zal er een kraampje zijn waar wij weer Wens Ambulance beertjes verkopen.

Wij hopen op 2 fantastische dagen en hopen dat wij heel veel kinderen blij mogen maken.