Voorgaande edities

Zaterdag 26 September 2020 waren wij uitgenodigd in Gramsbergen bij Nibra Service

Hardenberg Evenement Rijden voor geluk 27-09-2020 om 11:05

Door de redactie

Op zaterdag 26 september is het spektakel bij NibraService in Gramsbergen losgebarsten.

Een evenement met 110 motorrijders, waaronder trikes, zijspannen en vele motoren en met drie Wensambulance en de patiënten.

Wat een ongelofelijk opkomst.

Evenement Rijden voor geluk.

Het blijkt weer opnieuw dat motorrijders mensen zijn met een groot hart, dat laat dit evenement zien.

Ondanks dat ze toch wel wat afstandelijk met elkaar moesten omgaan was dit evenement voor de patiënten van de Wensambulances en de meerijders echt overtroffen.

Ze keken hun ogen uit, genoten met volle teugen.

Zaterdag konden ze alle minder leuke dingen voor even vergeten.

Dianne de Goeijen Fotografie uit Gramsbergen heeft (belangeloos) prachtige foto's gemaakt, zodat iedereen een mooie blijvende herinnering aan deze dag overhoudt.

De motorrijders zijn even voor 12.00 uur op hun machines gestapt om kriskras door Drenthe te rijden, met drie wensambulances, trikes, zijspannen, motoren vertrok de stoet met de politieauto voorop.

Er kwam geen einde aan de motoren, wat een 'donder en geweld' en dat allemaal voor het goede doel. De organisatie is supertrots op iedereen.

Bij aankomst is iedere motorrijder 'gedesinfecteerd' (het nieuwe woord van 2020) en de 1,5 meter was geen enkel probleem.

Na een prachtige rit waren de bikers en wensambulance terug in Gramsbergen.

In gesprekken, her en der, hoor je hoe mooi het is om iets voor je medemens te doen. NibraService heeft in een maand tijd 1250 euro opgehaald voor de Wensambulance Oost-Nederland.

De verloting van de prijzen zijn gegaan naar: eerste prijs, Poetsbeurt, Wander Slot (Gramsbergen); tweede prijs, vier liter Putoline oliecan, Willem Boom (Bovenpekela); derde prijs, reisset Putoline naar een mevrouw van rijders voor geluk uit Enschede.

Het was een leuke dag, iedereen is opgewekt en blij terug naar huis gegaan.

NibraService dankt iedereen die op wat voor wijze ook een bijdrage hebben geleverd om dit evenement mogelijk. "Jullie zijn fantastisch".

 

 

Dia show van de foto`s "Rijden voor Geluk"2018

Dia show van de foto`s "Rijden voor Geluk" 2017

Film "Rijden voor Geluk"2017